søndag 27. juni 2010

Å komme igang.

Dette skal være mitt fristed hvor jeg kommer til å poste mine kreative sider. Har nett startet med Scrapping, etter år med masing av min Bestis Linn, fant jeg ut at jeg ville prøve, whooo det var kjekt. Skulle først bare scrappe et album til min mammas 70 års dag, så tok det helt av, så om ikke det var nok så har jeg laget mine første kort, å det var jammen meg enda kjekkere. Jeg hadde ikke tenkt å begynne å bruke stempel, men tror jaggu meg at jeg må det. Jeg har leste meg litt opp på stempel og lurer på om jeg skal få meg et program på datan, slik at jeg slipper å holde på med blekk.. En annen ting jeg må jobbe litt med er crakelerings olja.. Får den ikke til, kan hende at jeg ikke har tid til å vente på at malingen er tør..

Vel når jeg har funnet ut hvordan jeg legger til bilder så vil jeg poste det jeg har laget så langt.

2 kommentarer:

  1. Albume til mor va så bra, så bra at æ fikk tåra i øyan. Det traff hjertet! Og ikke snakk om kortet som plutselig lå i postkassa mi til rett tid :D Du e bare en BÆSTE tanta! Og dete morsomt hver gang du ring å sir at du har laga kort, album osv. :D Kannon morsomt at du tar mæ me i dine gleda :D    *love you*

    SvarSlett
  2. Det var så utrolig lett å leg det albummet siden jeg laga med hjerte.. Er noe av det kjekkeste jeg vet er å glede ho mamma :)

    Klemm

    SvarSlett