mandag 9. juli 2012

Sommer Fest.

ScrappeHuset har besøk av Ingvild Bolme og hun har laget en fantastisk sommer utfordring, som jeg rett og slett ikke kunne la gå fra meg.

Jeg er ganske ny i scrappemiljøet, men jeg har vel fulgt Ingvild Bolme lenge, og jeg er så imponert over hva hun kan lage, ikke minst hva hun har fått til.

Min Bestis Linn sa så fint at denne utfordringen var kanskje noe for meg med de hærlige vannbildene av Emilie,men da jeg letet etter bakgrunner og bilder kom jeg over noen hærlige bilder ev min kjære mann og Lillingen fra mammas 70 års dag(som jo var på sommeren så de passet utmerket)

Jeg er ikke helt sikker på hvem som har laget bakgrunnen, men jeg er 100% sikker på at blomstene er fra Prima, er den største primafan når det kommer til blomster, elsker den nye kolleksjonen deres som kommer nå.

Mammas 70 års dag er for 2 år siden og hele familien var samlet, jeg har 4 søsken og de tok med seg nesten alle barn, og siden vi  bor i vest og de langt i gokk(nord) Så sees vi ikke så ofte, så for mine barn var det nokså skremmende de 5 første minuttene(hehe)Her har vi en sarlig blanding mellom sol og regn, værtkarte mitt på tlf sier regn, men øynenen mine ser da vittelig skimt av sol og ingen regn. Uansett hvilke vær du har, ha en koselig sommer kveld ♥


6 kommentarer:

 1. Velkommen til ScrappeHuset!! Moro at du likte utfordringen - og vi håper du heretter er en av våre faste lesere - og deltar på utfordringene:)

  Kjempelekker layout du har laget. Herlig pyntet:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Vibeke!

   Jeg kommer nok til å lese dere fast, men kan ikke love at jeg blir med flere ganger.. (litt skumelt)

   Slett
 2. Så flott layout!! :) Kjempe stas at du ble med på utfordringen vår, håper du blir med oss på flere utfordringer også! :)

  Ida

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia Ida, så koselig at dere kommer inn hit til meg..

   Du skal ikke se bort fra at jeg gjør det, har lest litt i bloggen deres i dag, og så utrolig mange kjekke oppgaver ♥

   Slett
 3. Så stilig! Likte fargene dine så godt jeg! Og de bokstavene var knall:0)
  Tusen takk for at du ble med på utfordringen vår!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen Takk Torill ♥

   De bokstavene er hvite Foam Stickers som jeg har inket i to farver, for så å tegnet rundt med penn.

   Slett