onsdag 6. november 2013

Julekort.

Jeg startet min produksjon av julekort allerede i januar, men allikevel henger jeg etter, egentlig er det jo bare å ta seg selv i nakken .. Ikke like lett alltid, for jeg skal jo bare.

Er veldig glad i å lage juleposekort, spesielt hvis man skal gi litt penger til jul, og vanlige konvolutter er jo så kjedelige.

Liker så godt slike 3D figurer blir litt mer liv på kortet med engang.

Den engelen kjøpte jeg en 5 pk hos Kid for en slikk og ingenting, hadde de vært kjøpt hos en scrappebutikk hadde det vel kostet skjorta :)Noen ganger er det enkle helt klart det beste.. Jeg har funnet ut med årene at noen ganger trenger man ikke så mye teknikker og stæsj...

En ting har jeg merket meg at når man skal lage veldig mange julekort så er det veldig greit med 3D figurer, slik at man slipper å bruke alt for mye energi på å finne ut hva skal man lage!

Disse julekortene er alle bort bestilt av min mor, straks burde jeg vel begynne på mine egne :)Dette er fra papiralongen for september, og det var det siste julekortet for denne gangen.

Ha en nydelig dag ♥


2 kommentarer:

 1. Her har du kommet skikkelig i gang med julekortproduksjonen - FLINK!
  Kjempeflotte kort - likte veldig godt Kidengelen :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Alt som er gjort er ferdig.. Bare så synd jeg må starte på mine egne nå, heldigvis litt hjelp fra jenta mi på 12 år, så da går det fort :)

   Slett