søndag 23. mars 2014

Vennskap LO fra treffet i Tønsberg april 2013.

Var på kurs i går hos Linda Brun og da fikk jeg Lo jeg lagde på scrappetreffet i Egersund, og jeg har virkelig gledet meg til å få lagt den inn i bloggen.. En LO av de fineste ♥

Her er fra utfordringen vi fikk på treffet som fulgte med det vi fikk av utstyr, og mitt tema var vennskap, helt perfekt spør du meg. Her er vi på kaia i Moss og skal over til Tønsberg og på den andre siden stod Arnlaug og venta på oss ♥

Så tilbake til kurset jeg var på i går. Bokbinding hos Linda Brun, det var så kjekt og hadde flotte meddamer som å ville lære dette og her er hvordan min bok ble seende ut.

Her er fremsiden og bokryggen, skikkelig stilig ble det og jeg gleder meg til å ta den i bruk.

Her er innsiden, og jeg laget meg en lomme som jeg kan ha litt småtteri i. Veldig fornøyd med hva jeg fikk til ♥

Vi har vært på doktor Proktor og det er helt klart en film jeg anbefaler på det sterkeste. God søndag ♥

6 kommentarer:

 1. Nydelig side i flotte farger!
  Kjempeflott bok, også i flotte farger, og flott struktur!
  Ha en fin dag :o)

  SvarSlett
 2. Kortene din er jo som små kunstverk med masse detaljer. Jeg likte den biten av glidelås med hjerte! Boka ble også fin med vakkert fargeomslag. Gøy å lage ting selv. Husker jeg sydde sånne bøker da jeg var liten. Utrolig spennende å lage eget og siden dekorere bøkene både inne i og utenpå. Bare trist man ikke tok vare på det.Kos deg videre i kortbransjen. Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. For en kjempefin LO, så flott tekst og fine farger.
  Flott bok også, for en lekker farge. :)

  Klem, Anne.

  SvarSlett
 4. Hei på deg i våren og takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Ja da jeg maler på om dagen, men om jeg får være med på den utstillingen vet jeg enda ikke. Det er ikke før til høsten og de bruker laaaaaaaaaaaang tid på å bestemme hvem som får være med kan man si. Formen er slett ikke god her enda. Dette tar visst tid, men da får man kose deg med rolige ting og lytte til våren. God helg til deg! :)

  SvarSlett
 5. Så flott LO du har laget her. Nydelige farger!

  God helg!

  SvarSlett