mandag 22. september 2014

Project Life Utfordring.

Ny uke og nye muligheter, god mandag. Den 20 kom en ny utfordring inne hos Project Life
Og jeg har selvsagt laget noe til den, men først vil jeg bare lokke deg litt med denne fantastiske premien du kan vinne denne mnd og det beste er at alle har like stor sjanse til å vinne, for vi har startet med noe nytt, vi trekker vinneren og velger en topp 3 :)

Er det ikke en herlig gevinst?

Vel her kommer oppgaven du skal løse


Jeg valgte vanskelig og lot meg inspirer av det orange fargen. jeg har brukt wasitape, knapper og wood.


Jeg lagde en side fra fødselen av min første fødte, min vakre Emilie, som vi en stund bare kalte umulige emilie, hehe, nekta å komme ut og når hun først bestemte seg for å komme så gikk det ikke.

Vel det var min side, nå gleder jeg meg til å se din inne hos Project Life, velkommen skal du være.

4 kommentarer:

 1. Din side ble fin i vakre farger, med søt baby og mønster.Gleder meg over å se hva dere gjør, men det går sakte med mine forsøk. Jeg rekker slett ikke alt jeg vil, men sånn er det. Jeg maler bilder om dagen, for fortsatt har jeg et par bilder igjen som jeg vil ha med på utstillingen i november. Ellers har jeg begynt å tenke på jul!!! Det kommer julenovelle av meg i Hjemmet i desember tror jeg. Jeg har solgt den i hverfall, både til Norge og Danmark. (Måtte skryte litt da vet du! ) Ellers må jeg få kjøpt litt mer leire til keramikkem min, bundet flere bunndekk-kranser og så skal jo hagen bli klar til høsten. Sånn går dagene, i vill fart mot vinteren. I dag har vi 8 pluss, så jeg tok vanter på til trimturen. Ha en strålende dag i høsten.

  SvarSlett
  Svar
  1. åhh så bra, gleder meg til å lese julehistorien din, du er unik på det altså ♥ Er så spendt på utstillingen din du må dele hvordan det går, god klemm

   Slett
 2. Kjempeflott side! Flott bruk av farger og washitape,koselige bilder :o)
  Ha en fin dag :o)

  SvarSlett
 3. For ei nyyydelig side og nu ble å veldig inspirert til den oppgaven altså! håper jeg har energi til å bli med ♥♥♥ og wow for en premie!!!

  SvarSlett