søndag 9. november 2014

Hjertesmerte

Og noen ganger vokse smerte.
Jeg er nok ikke den eneste som ble berørt av VGs artikkel i VG Lørdag 8 september, om 13 år gammel Odin.
Å ikke bli inkludert i fellesskapet og ignorert er en form for mobbing det å, å bare bli tolerert, men allikevel er alene på fritiden er ingen god følelse.

Spontant i går begynte jeg på en side i Art Journaling boken min, og det var en del smerte som kom ut, gamle minner og nye minner.


Vi som foreldre kan gjøre mye for at våre ikke barn blir en mobber. Her i huset har vi snakket mye med våre barn om mobbing, og hvis du ser noen som blir mobbet eller holdt utenfor ikke bare se på, om du ikke kan gå imellom så hent en voksen. Ikke steng noen ute. Jeg mener jo ikke at alle skal være venner med alle for slik er det ikke, men å hilse og smile koster ikke så mye.

Kan du ikke si noe fint om noen så hold heller munn, stå opp for urettferdighet, når du ser noen som er lei seg, involver deg, strekk ut en hånd. Det er ikke lett å vokse opp i dag, derfor er det så viktig at vi voksne spør, og engasjerer oss

Ha en fin søndags kveld.


7 kommentarer:

 1. så sant og så sårt... <3

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde som gir tanker, og viktige ord du deler. Ja, vi må være der for hverandre, så "veien" ikke blir for tung å gå! Klem!

  SvarSlett
 3. Jag har inte läst artikeln, men det du skriver är så rätt och så riktigt. Självklart måste vi vuxna prata med våra barn och ge dem verktyg för att klara av att stå upp för de svaga och våga vara modiga!

  Vacker sida och fina ord här idag!

  SvarSlett