fredag 2. januar 2015

Nytt år og nye blanke ark.

Ja da har vi kommet til  år 2015, og så langt har jeg ryddet litt og ikke minst gjort plass til nye kjekke og inspirerende ting.

Rett før nytt år ble jeg med i ei gruppe som gir nye teknikker, eller pusser støv av gamle teknikker for å gi litt inspirasjon og det gjorde det sannelig. Jeg satt og koste meg i går og bare lot hode hvile og fingrene arbeide. Her er min første tag, og jeg gleder meg til å ta denne teknikken med meg videre og legge på litt mer elementer :)Jeg har børstet støv av de gamle stemplene mine, burde vel ikke kalle de gamle når jeg aldri har brukt dem før. Men etter mitt besøk i Sarpsborg før jul og så Lone sitt flotte oppbevarings system for stempler måtte jeg bare hive meg rundt oxo, så nå kan jeg finne lett frem.

Ha en strålende flott dag ♥

klemm jorunn

4 kommentarer:

 1. Å, den ble utrolig vakker. Ønsker deg et riktig godt nytt år med masse kreative sprell og mange fine øyeblikk! :) Takk for alle hyggelige kommentarer i året som har gått. Nå griper vi det nye året og setter i gang. Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har alltid så mye fint å si :) Setter så utrolig stor pris på det, gleder meg til å følge deg i år å. God varm januar klemm

   Slett
 2. Fantastiskt fin tag! Läckert med gult och så vackert motiv! Så klart att du ska använda dina stämplar!!

  God fortsättning på det nya året!

  SvarSlett