søndag 28. juni 2015

Gjesteskribent hos The Paper Crafting.

Da var jeg kommet til mitt siste innlegg hos The PaperCrafting for denne gangen. Jeg har sett på det som en ære å fått lov til å skrive for dem. Det jeg har hatt som emne har vært Project Life, og denne gangen forteller jeg litt om kurset til Becky Higgins og viser de sidene jeg lagde på kurset. Vil du lese hele artikkelen er det bare å ta turen innom The paper Crafting.

Jeg lagde 3 sider på kurset til Becky Higgins, det var en ny måte å gjøre det på som gikk utrolig fort.


Jeg håper jeg får tid til å være gjeste skribent hos the paper Crafting ved en senere anledning å, jeg er så glad de kom, for de er helt unike i informasjonen de deler. De har laget et forum jeg ikke visste jeg savnet.

Ha en nydelig Kreativ søndag, Klemm Jorunn

1 kommentar:

  1. Ja enig The Paper Crafting er virkelig noe unikt og bidrar til så mye god info og inspirasjon ♥ Og skjønner godt du spurte deg, du er en stor kilde til både inspirasjon og god info og herlig boblende forteller metoder ♥ For en vakker side dette var, woow altså! The ble en sånn ro og fredelighet over disse sidene som var skjønn å studere. Som dere hadde fanget veldig dyrebare øyeblikk.. ikke det alle øyeblikk er dyrebare. Men dette var virkelig vakkert å studere ♥

    SvarSlett