tirsdag 7. juli 2015

Hurra meg rundt og alt sånn der!!

Tenk 5 år siden jeg snuste på scrapping for første gang, det var et album som skulle lages til min kjære mor, og min bestis Linn fikk meg hekta. Det må jo feires..

I år er det ikke bare dette som feires, men min kjære mor blir 75 år, og min kjære og jeg har vært gift i 10 år. Et år som skal feires med venner og familie, jeg gleder meg veldig til det.

Men først skal vi ferie bloggen, 27 juni åpnet jeg opp denne bloggen, da var det egentlig mest maling jeg holdt på med, oljemaling, nå kan jeg ikke huske sist jeg hadde det fremme.

En av mine første prosjekter i maling.Å her kommer en av mine første kort, og at det er julekort laget på sommeren er jo ikke noe rart. Alle som kjenner meg vet jo hvor glad jeg er i julen.Vel jeg hadde tenkt å kjøre en Blogg Candy, og gudene skal vite at jeg har nok å ta av(men ikke si noe til min kjære, jeg forklarer ennå at jeg har ikke så mye, bare mangel på oppbevaring, ennå ser det ut så han går på den)

 Her er selve candyen, og den kan bli din. Hvis du legger deg til som følger i bloggen, og følger Facebooksiden min link her jeg har å en YouTube Kanal . Samt at du legger bilde av blogg candyen  i sidebaren på bloggen din, og deler innlegget, hver ting du gjør gir deg et lodd. Ikke minst en kommentar på innlegget her for å fortelle meg hva du har gjort og hvor mange lodd du skal ha.. Denne Candyen går til 7 August på kvelden, og vinneren vil bli annonsert her og på Facebooksiden min den 8 August.


 Det er mye som har skjedd på disse 5 årene, jeg ble bitt av basillen scrapping, men så mye mer. Jeg ble med å åpnet Project Life i Norge, jeg var så heldig å bli designer hos Scrappiness, en av de beste plassene jeg kunne har startet mine DT. Tusen takk Linda for et herlig år med gode minner og jeg ser frem til flere. Lone og Ann Kristin i scrappiness, de beste jeg kunne tenke meg å jobbe under.

Da vil jeg bare ønske dere alle en god sommer dag, en kreativ om du har været som vi har i vest :)

Klemm Jorunn ♥

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med dine 5 år :-) Herlig bloggcandy du gir bort da:-) Tror og håper jeg har gjordt alt riktig:-) likt og følger din fb side, abonnerer nå på din you tube, Har lagt til candyen i min blogg (www.projectlife.no), følger bloggen din allerede:-) Har laget ett innlegg på min fb side med link og bilde til denne bloggen. (trykkte først på del, men fikk ikke opp bilde jeg ønsket, så jeg gjorde det på min måte. Håper det teller:-)) Og selvfølgelig har jeg kommentert her :-) Lykke til med dine neste 5 år. Gleder meg til fortsatt å følge deg :-) Klem fra Elisabeth's scrappehjørne :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart det teller, tusen takk selv du, og når man er i kjekt selskap er det jo ingen sak ♥ Klemm

   Slett
 2. Är det fördröjning på inlägg? Skrev ett för en stund sedan men syns inte...I vilket fall, grattis till dina fem år som bloggare! Jag är nybörjare och blir superfascinerad av allt fint jag hittar på nätet!!! Ni är alla så duktiga. Följer din blogg, har gillat din facebooksida och youtube-kanal och delat ditt inlägg på min facebooksida så jag hoppas jag är med i utlottningen!
  Kram Lotta

  SvarSlett
  Svar
  1. Neida ingen Fordrøjning på innleggene mine, så du er med Lottis :) Klemm

   Slett
 3. Wohoo gratulerer med 5 år Jorunn!! tenk så fort årene flyr avsted! Men sånn er det når man har det gøy ♥ For en fantastisk blogcandy! Nå følger jeg deg både her og der fra før av, men har såklart delt videre. Håper du får mange som kommer innom og feirer 5 års dagen med deg ♥

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye😊1 lodd på meg!

  SvarSlett
 5. Gratulere Jorunn med 5 år! Takk for at du legger ut så mye fint og deler. Det er kjempenyttig og inspirerende. Jeg er ganske fersk, så derfor tusen takk for at du deler med deg. Nå har jeg lagt ut bilde og link på bloggen min og abonnerer på din Youtube. blogg og Facebook følger jeg også. Håper at jeg har en sjanse til å vinne. Den flotte candyen hadde kommet godt med :)

  SvarSlett
 6. Så digg blog candy!!!! Og grattis med 5 år ;)
  Alt du har bedt om har jeg gjort, til punkt og prikke - lydig vettu ;)
  Lykke til videre på ferden, både sammen og alene :)

  SvarSlett
 7. Gratulere med 5-årsjubileum Jorunn!!! Gleder meg til å følge deg, og bli bedre kjent. Ser du maler også, og det var et aldeles nydelig første maleri!! Dette kan du virkelig!! Hiver meg med på candy'n din, og Trekker tre lodd; lagt meg til som følger, liker FB-siden din og reklamerer i sidebaren :) Ha en fortsatt fin sommer!!

  SvarSlett
 8. Tusen takk jenter.. Ikke mange dager igjen før dette blir avgjort :)

  SvarSlett