mandag 31. august 2015

Scrappehelg!!


Jeg har hatt en helt fantastisk helg, ei helg på hotell, men ikke nok med det, jeg har vært på scrappetreff.. Kan jo nesten ikke bli bedre. Jeg har delt rom med to fantastisk flotte jenter, som du ganske straks skal få se. den ene oppgaven var å scrappe et bilde av oss. Å det kommer her-

Bare måtte bruke dette arket, for det beskrev så godt mine føleleser av helgen, selskapet ja alt.


det eneste jeg har gjort er å ta på litt bobler, for hvem bobler ikke på et treff :) Har brukt Prima sine Water Collor blyanter, de er blitt en av mine favoritter.Men jeg har jo vært på kurs, og det første kurset var et LO kurs, og der lærte jeg mye kjekt, og fikk sansen for noe som heter Lyra Aquacolor.

Kursholderen var ei fransk kjempe flott Dame, som jeg aldri hadde hørt om før, men guriland så mye jeg har lært og ikke minst for ei flott dame, smilende, blid og veldig lett å lære fra. Det er Gaelle. Ta gjerne turen innom bloggen hennes, hun lager utrolig mye flott.


Her har jeg brukt Lyra aquacolor, jeg har helt klart fått en ny favoritt. 
Denne Loen er fra den første oppgaven vi hadde, og der skulle vi bruke av kitet vi hadde fått. Å jeg fikk testet en ny stensil som bare måtte være med meg hjem :) Litt nye teknikker, og bare koste meg.
Jeg brukte å en gammel venn Wink of Stella, og chipboard, de er veldig gode venner, er så glad for den effekten de får sammen.Arket var veldig fargeglad, så jeg måtte lete etter et sort/hvitt bilde, så det ble et gamelt bilde av favoritt dattera mi :)Så lørdagens kurs med Gaelle, det var et kort kurs, og her fikk jeg testet noe nytt, et magisk pulver, wow sier jeg bare.. Det er helt klart noe jeg bare må ha.

fargene på stensiltrykket er to stk pulver, og det magiske er at når du sprayer vann på det, så kommer alle fargene frem som er blandet for å få den fargen.Jeg har laget litt mer, men det er til DT bloggene. Så det kommer litt senere.

En ting er i allefall helt sikkert scrappetreff helg er balsam for sjelen. Spesielt det i Egersund som Brit og Linda arrangerer. Hotell, deilig mat og masse godt selskap.

Det var det jeg hadde for denne gangen. Ha en kreativ kveld. Klemm

2 kommentarer:

  1. Så mye herlig du har laget!! Blir rett og slett glad av fargebruken!!
    Klem!

    SvarSlett