søndag 8. mai 2016

Mai utfordring hos ArJo´s med en tvist.God søndag alle sammen, sommeren har kommet til oss her i vest, og det nytes ute, med litt opphold på scrapperommet når det blir for varmt ute ♥ Det er noe en sjelden kan si her på min kant av landet, iallefall i mai.

I mai lagde vi jeg og min flotte venninne Arnlaug en tvist på utfordringen vår inne hos ArJo´s, vi fikk besøk av en gjeste designer, og første kvinne ut er ingen ringere en selveste Marianne(skorpis). Å for å si det sånn, det er noe jeg er veldig glad for, jeg følte jeg hadde kjørt meg litt fast når det kom til å lage tag, enda det er bare noe jeg vanligvis bruker for å få fart på mojoen min.

Vel her er oppgaven Marianne lagde til oss.

Oppgaven for mai lyder som følgende: 
M for Maling.
Bakgrunn med maling. 
Du må også ha med stempling ELLER/OG stensil og du må bruke maling å stemple/stensilere med.
Det er lov til å bruke andre ting som mist og ink, men det skal være synlig at du har brukt *maling på bakgrunnen

*maling med et stempel ELLER/OG stensil.
Hva slags maling du bruker er opp til deg, jeg godttar også bruk av Gesso (sort eller hvit) som maling.

Og hennes tag ser slik ut.At jeg ble inspirert er vel en underdrivelse.

Her kommer mine tags.


Jeg var så heldig å få Art Anthology maling av min gode venninne Marianne, og jeg kunne jo ikke la denne sjansen gå fra meg å teste det ut på oppgaven hennes, og så ville jeg se hvordan Brusho oppførste seg sammen med maling. Det stilige her var at Malingen blir resist, i allefall den vanlige den med stone effekt er mer ru, så der festet det seg litt på.

Her har jeg brukt stone art anthology oppe på rundingene, og ellers har jeg brukt sorbe dimensional paint, og jeg må si jeg elsker hvordan den blander seg med andre malinger, medium, litt som da jeg drev med oljemaling. Å fargen viridian, er helt klart en stor favoritt.


Her kan du se litt at beusho har festet seg, jeg trøket det meste av med våtserviett, fordi det var ikke det uttrykket jeg ville ha. Å det er ikke noe problem å tørke det av. Du kan å se hvor jeg har brukt gesso sammens med malingen der fester brushoen seg.All farge rundt, rundingene er brusho, noen plasser kan du se at jeg ikke har aktivert pigmentene, så hvis jeg går over med litt vann der, så blir det aktivert igjen. Det er noe av det jeg digger med brusho, blir du ikke fornøyd eller vil ta vekk litt er det ikke noe problem. Jeg skal forresten ha demo med brusho på Scrappiness sitt treff i August. Gled dere for jeg har med å noen nye typer mixedmedia ark.Jeg har dilla på denne stensilen fra Prima, den gir så mange forskjellige uttrykk, og så elsker jeg rundinger :)Her er det det samme som lenger oppe, hvor det er gesso, eller bare tag så fester brushoen seg godt, men her å kan du aktivere det igjen med vann, maling eller annen medium.Her var jeg ikke så nøye da jeg tørket av tagen etter at jeg brukte den med svart maling, slik at jeg fikk med begge deler. Men da må du gjøre det med engang, spesielt hvis du bruker art anthology, for den malingen tørker veldig fort. Det jeg liker best med brusho er at du ikke kan være helt sikker på hva du får av resultat når du bruker pulveret.Jeg har å brukt de magiske blyantene mine Stabilo All, både den hvite og den sorte, de å blir aktivert med vann. Så jeg gikk over med vannpenselen min.

Inne hos ArJo´s har Marianne presentert seg selv, og det kan du finne under filer Gjestedesignere.

Velkommen inn for å leke med oss ♥

Nyt søndagen din uansett hva du gjør.

1 kommentar:

  1. Helt magisk flotte tags du har laget vennen. Herlig med lag på lag med farger og bevegelse og tekstur. Øyet bare nyter å få ta inn all den kreative og vakre fargene og energien <3 Nyyyydelig!

    SvarSlett