fredag 9. september 2016

Fly with me, Layout.


God morgen, i dag har jeg en Layout fra en av utfordringene Okka Treff i Egersund hadde, vi skulle bruke et mønster ark og to ting ekstra fra velkomst pakken vi hadde fått.

Jeg fant fort ut at jeg ville bruke et av bildene fra treffet helga før på denne Layouten, for da kunne jeg hente opp fargene ark og pynt fra bildet.

Dette er rom kameratene mine på Egersund treffet og scrappiness treffet, og vi har det alltid artig i lag, noe som virkelig kommer frem på bildet.


Vingene er et spesial papir fra Canvas Corp Brand, det er et mixed media papir som tåler det meste, og det er sjelden du trenger å bruke gesso som grunning. Her har jeg brukt gelatos for å fremme fargen på vingene, for fargen på disse papirene er mye lysere.  Hvis du vil se mer av disse kan du trykke her.

Når man er på scrappe treff skal en virkelig kose seg, kaste litt hemninger, og le masse ♥

Da jeg brukte gelatos her, gnidde jeg gelatos på plastikk, sprayet litt vann på pg malte med fingrene, føler jeg har litt bedre kontroll da, og om du synes det blir for mye, tar du bare litt våtserviett og tørker forsiktig av.


Disse ordene jeg fikk i velkomstpakken, passet jo bare så bra til den ideen jeg fikk ♥

Go jentan, som alltid får meg til å le masse. De gir meg å så mye kreativ impulser, heldige meg, om du vil besøke bloggen deres så er Arnlaug sin her, og Helga Elin sin her.

Det var det jeg hadde i dag, ha en herlig kreativ dag ♥

7 kommentarer: