onsdag 4. januar 2017

Mine favoritter 2016. My favorites in 2016

Here are my favorites from last year, I want to thank all my followers, thank you for following me in 2016, and opening up to the year 2017. A little late, but I've just learned to be a bit leisurely. Laughs.

At each month there will be a link to other products I made that month

Hei Alle sammen da har vi startet på et nytt år, og jeg tror jeg vil gjøre som i fjor, ta for meg måned for måned fra fjor året før jeg starter dette nye året med nye prosjektet.

Jeg klarte ikke i fjor å finne 9 favoritter, så jeg tar en som har betydd mest for meg i hver måned.

JANUAR/ JANUARY

Dette måtte bare bli denne canvasen jeg lagde til Canvas Corp, da jeg hadde fått den hyggelige beskjeden om at jeg var blitt tatt opp som designer.


Hvis du vil se mer jeg lagde i januar, bare ta turen innom her.

FEBRUAR/FEBRUARY

Ikke tvil i mitt hjerte, det må være den eksplosjonsboksen jeg lagde til min kjære datter i konfirmasjonsgave.


Hvis du vil se flere av denne videoen, har jeg den her. Jeg har til å med lager en video av fremgangsmåten 


Hvis du vil se mer av hva jeg lagde i Februar finner du det her. 

MARS/MARCH

Dette ble vanskelig, men jeg måtte rett og slett velge dette herrekortet. Jeg brukte utrolig lang tid på dette, det som tok minst tid var å finne de rette papirdesign arkene :)Hvis du vil se mer av det jeg lagde i Mars gå hit.

APRIL/APRIL

Vel denne ble lett, hehe, jeg lagde bare 1 ting i April, og det var til å med en tag til meg selv. Du kan finne innlegget her, for dette er en lift av en av mine favoritt kunstnere Skorpis/ MarianneMAI/MAY

Mai var enkel å, jeg vil alltid velge mine barn uansett konkurranse eller utfordring.


Andre jeg har laget i mai finner du her.

JUNI/JUNE

Denne mnd var ikke vanskelig heller, etter konfirmasjon, og bare to innlegg og begge av min tøffe jente. Det måtte bli et barnebilde, et bilde som jeg er veldig glad i.


Her kan du finne det andre jeg lagde i juni.


JULI/JULY

Unfortunately in July, I was too busy to swim and enjoy the summer.

Denne mnd hadde jeg ingen innlegg, så da får jeg velge to fra August.

AUGUST/AUGUST

Igjen var min datter i fokus, og en epoke var over, jeg hadde mitt siste innlegg hos Scrappiness som designer, vemodig og så utrolig glad for den muligheten jeg fikk av scrappiness. Ikke minst hva jeg lærte om det å være designer og generøsitet.

Først tar jeg Layouten av min datter.

Dette Layouten var utgangspunktet til kurset jeg hadde i Sarpetreffet i september. Men mange flotte produkter vra Canvas Corp Brand, hvor jeg er designer i dag.


I mitt siste innlegg hos Scrappiness var jeg jo så heldig å få et kit fra Kort og Godt.
Måtte bare bruke dette nydelige bilde til å lage et kort.


Andre ting jeg lagde i august finner du her.

SEPTEMBER/SEPTEMBER

Det var jo denne mnd jeg skulle hatt flere å vise frem, for det var tøft å plukke en favoritt, når du har mange i 1 mnd. hehe

Dette er mnd jeg er på treff i Egersund og tar kurs og ikke minst blir så inspirert av alle de dyktige scrapperne jeg treffer her.. Men det ble ikke et bidrag laget på treffet, det måtte bli denne Layouten

Ikke bare var hun sjefen min, og pushet grensene mine, gav meg troen på meg selv, hun ble en fantastisk venninne, som jeg gjør mye ramskap sammen med hehe, og gjør mye koselige ting sammen med. Som gir hverdagen små stjerner ♥ og hjerter.

Andre ting jeg lagde i september finner du her.


OKTOBER/OCTOBER

Jeg vil vise frem noe som er så ulikt som meg som overhode man kan komme, og jeg digger det. Etter at jeg ble 7 Gypsy girl, har en ny dør åpnet seg for meg.

Jeg lagde invitasjoner til guttungen sin Halloween party, og 7 Gypsies er jo perfekt til dette.


Andre ting jeg lagde i Oktober.

NOVEMBER/NOVEMBER

Her måtte det bare bli kortet jeg og min kjære prins lagde sammen til pappan hans, han kunne ikke få det fint nok, og det holdt ikke å lage et helt enkelt kort, hans pappa fortjente det beste. Det ble et kort med flere bretter. Du finner resten av kortet og resten av tingene jeg lagde i november her.DESEMBER/DECEMBER

Det er desember og man skulle tro at det skulle bli et julekort som vil bli favoritt, men det måtte bli noe jeg lagde til CCB som kunne brukes som julegave, eller lotteri for et korps.


Her finner du resten av hva jeg lagde i desember.

Da vil jeg takk for følge i 2016 og Ønske 2017 som åpnet, litt på etterskudd, men jeg har lært meg å bli litt bedagelig(så får vi se hvor lenge det varer hehe )

Big Hug Jorunn ♥♥♥

6 kommentarer:

 1. Så mye flott det var å finne her!! Vel overstått -16 og jeg gleder meg til å følge deg i 2017 *klem*

  SvarSlett
 2. Utrolig masse flott å se her! 😍 Og ikke minst allsidigheten gjør det spennende og inspirerende å se gjennom bloggen. Ønsker deg et fantastisk og kreativt 2017. Klem 😊❤

  SvarSlett
 3. beautiful collection!! I love the tag, the canvas and the misted layout. gorgeous!!! Happy New Year!! :)

  SvarSlett
 4. WOW! Så mye fint og flott og vakkert! Det var helt sikkert veldig vanskelig å plukke ut bare én favoritt pr måned, så mye fantastisk som du lager!!! Hyggelig å se disse igjen. God, kreativt nytt år, snuppa!! *KLEMMER* ♥

  SvarSlett
 5. What a great post! So many beautiful pieces Jorunn,filled to the brim with inspiration! Thank you for sharing! xx

  SvarSlett
 6. så mye fint du laget! mange av dem hadde jeg sett før, men nå må jeg bruke et par timer bak dataskjermen for å se resten :) ønsker deg en fin dag

  SvarSlett