mandag 6. februar 2017

Bursdags kort til en herremann.


God mandag og god ny uke. Jeg starter denne uka med et nytt kort i bloggen.

Jeg var så heldig å ble trukket ut som vinner av MR random hos Korthobby, og da jeg fikk gevinsten, bare boblet det i meg av å lage noe med det jeg fikk. Passet jo å fint at min kjære skulle i 50 årsdag og jeg fikk sjansen til å lage et nytt herrekort.

Slik ser kortet ut når du åpner det, jeg har brukt ark som jeg har spart på over tid, og nå er de ikke å få tak i lengre, guriland jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere da jeg hadde sjansen. Dette er fra Kaisercraft sin Base Coat Collection. 


Slik ser kortet ut når det er lukket, ser dere den metallrundingen, den må jeg ha flere av, den var så digg, og er fra premien min, og jeg må si at jeg ble helt overveldet av premien, så utrolig mye digg og snasent.Jeg kunne jo ikke dy meg da mannen ble 50 år, og komme med et lite sleivspark, jeg bruker jo å si at mannen min er i en helt annen generasjon en meg siden han er 9 år eldre en meg, kniis. til ungenes store glede. Lurer litt på om de er mer lik mora en min kjære liker.


Jeg har brukt en del Collectables fra Kaisercraft, dette er fra Time Machine, passer jo bra til en 50 åring, kniis. Jeg liker når Det lages slike diecuts til papir serier, å det fine med Kaisercraft er at det meste går så utrolig fint sammen, til å med gamle ark.


Å så liker jeg så godt de kloke ordtakene de har.


Må jo få med alt.


Slik er den uten tag.


Jeg har 1 og 1/4 ark igjen av denne serien, lurer på hvor lenge jeg skal gjemme på det hehe. Artig var det uansett å lage dette kortet.Det gikk helt av seg selv, omtrent.


Et slik kort som dette skal jeg å ha kurs i hos Storda scrappen i mars, hvis jeg ikke husker mye feil er det den 10 til 12 Mars. Gleder meg som en liten unge.

Ha en nydelig kreativ dag. ♥

6 kommentarer:

 1. Great pictures and great card. Just love it

  SvarSlett
 2. Så stilig! Jeg så jo begynnelsen av den sorte pappen på fb. Jammen ble det artig. Men en ting lurer jeg på. Må du kjøpe alle de arkene til underlag hele tiden? Hvorfor ikke ta deg en runde med kamera? Det finnes sikkert rustne plater, murvegger,gammmelt treverk og annet som du kan fotografere og kopiere selv på papir på kopimaskinen. Det kan bli både originalt og artig. Ja da, jeg har prøvd meg med det mer enn en gang. Klem til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir nok for dyrt, jeg har vært inne på det, og så kommer det jo til det papiret jeg skal bruke.. Men i slike tilfeller som dette, hadde det vært noe å tenke på :)

   Å tusen takk ♥ klemmmm

   Slett
 3. Nydelig kort !
  Takk for at du deltar i korthobbyutfordringen :)
  God helg !
  Klem Wenche0

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Wenche, helga var fantastisk, særlig når man kan nyte en kreativ husmorferie :)

   Slett