fredag 27. mars 2020

Mixed Media Canvas, The journey is the Destination.


God fredag alle sammen, i dag har jeg laget en Mixed Media Canvas, denne siden tok meg med på en reise som var utrolig kjekk.

Det jeg liker med slike sider som dette, er at jeg lar meg rive med, tenker mye mindre, og noen ganger blir jeg overrasket selv hvor det endre.

På denne siden har jrg brukt masse forskjellige rust paste fra Prima, Wax fra prima,Leire fra prima og moulds fra Prima, Blomster Fra Prima. Og inktense. Tissue papiret jeg har brukt heter Solar og er fra Finnabair sin serie som kom i 2019.



Det jeg elsker med Mixed Media og Art Journaling, er at jeg føler meg så utrolig fri, jeg lar det som skjer på innsiden av meg komme ut.




Da er det bare å snurre film






Det er ei rar tid vi er inni akkurat nå, alt vi er vant med er blitt snudd opp ned, og jeg tenker mange sliter med brakkesyke, og det er fult forståelig.

Som jeg nevner i videoen så vurderer jeg å sende live, slik at vi kan scrappe sammen, så hvis det er ønskelig så gi lyd i fra dere.
Hadde jo vært veldig koselig å kunne scrappe sammen, da legger vi en plan på forhånd hva vi skal bruke, og kan gjøre oss klar.

Ha en nydelig Fredag og ei herlig helg, Klemm Jorunn 😍

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...