mandag 3. august 2020

Find Your path

Hele livet er en reise, og hvis vi klarer å se på det som kapittel. spesielt på de kjiipe partene, så er det så mye lettere å holde ut på de vanskelige og ubehagelige delene. Til å med å se på det som god læring. Det betyr ikke at du skal være positiv til absolutt alt, nei det er umenneskelig. 

Ikke minst finne sin vei, vær modig, gjør minst en ting til dagen som skremmer deg, tilgi dem som aldri kommer til å si unnskyld, for din del. For det er for vår egen del vi tilgir og går videre.

Å når du gjør disse tingene og maler ut det som lever inni deg, gjør det med stil, uansett hvordan uttrykket blir. Ha det morsomt, det er så mye i livet som er så sabla alvorlig, ikke la kunsten din være en del av det. 



Dagens AJ er egentlig ganske enkel, det er 3 forskjellige malinger som leker godt sammen, så ha på litt light modeling paste, litt uttklipp og vips så ble det en side. Jeg har brukt Tiger orange, True yellow og carmine Liquid acrylic paint fra finnabair. Uttklippet er fra Teesha Moore.

Da er det bare å snurre film. Hvis du er inne med mobilen må du skifte til nettverson, hvis ikke kommer ikke videoen frem.

 

Det var alt for i dag, ha en nydelig dag, klemm Fra Jorunn 💖

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...