torsdag 14. august 2014

Bursdagskort.

Det er blitt en vane at jeg leverer to bidrag til Papirdesign sine utfordringer, en LO og et kort, ikke noe unntak denne mnd. Hvis man leverte en LO skulle oppgave lyde sommer minner, og leverte du kort så var det pasteller..

Her kommer mitt bidrag


Dette kortet har jeg laget til min mamma som har bursdag på mandag, og har da brukt hennes favoritt farger og hun er så glad i de bildene jeg har, hun kaller dem fra gammel dager :)
Jeg har brukt Papirdesign mønsterark, blomster fra PD, blingen aner jeg ikke hvem er sine for de lå i en klar pose uten navn..

Flere bilder.
Nå er det snart helg, ha en god en ♥
4 kommentarer:

  1. Nå har jeg fått på plass ny data, og det er godt. Litt småplukk mangler enda, men jeg skal nok fikse det. Min data var så gammel at den nye føles helt merkelig. Ellers har sommeren fått over i høst for mitt vedkommende. Det ble et par uker i Kroatia med sol, bad og varme før vi vendte nesa hjemover igjen. Litt trist å avslutte ferien så fort, men svigermor er så syk at vi vil være i nærheten.Kreft da vet du. Ikke lett dette, men vi tar en dag av gangen, håp er det ikke lenger. Værst er det vel for svigerfar som allerede føler savnet. Så i hjertet mitt ble det raskt høststemning og vemod kan man si. Håper du har hatt fine dager? Jeg skal bla meg nedover hos deg etterpå så jeg får med meg alle dine krumspring i sommer. Ha en fin dag videre.

    SvarSlett
  2. Så flott bursdagskort. Regner med moren din ble fornøyd...

    SvarSlett