tirsdag 26. august 2014

Et utrolig kjekt treff i Egersund....

Ja da var det nye uke og jeg har fått trukket pusten etter en fantastisk helg i Egersund med mange flotte mennesker, bodde på hotell og fikk maten servert nesten på gullfat.. Fikk ikke sjansen til å bli skikkelig sulten mellom måltidene og jeg føler meg nesten som en prinsesse. Brit og Linda har gjort en fantastisk jobb med å sy sammen dette scrappetreffet, for ikke snakke om kursholderen de klarte å skaffe, Mumkaa, jeg har lært så utrolig mye og blitt så inspirert, håper virkelig at dette skjer hvert år, jeg skal iallefall bli fast gjest :)

Her kommer litt av det jeg både har lært og laget utenom.

Denne LOen er fra kurset jeg hadde med Mumkaa, lærte så mye nytt, og det digger jeg virkelig. Ikke minst bli inspirert til å utvikle min egen stil innen denne sjangeren.

Her lagde jeg en side etter at kurset var ferdig med minstemann, jeg brukte PL kort så nå vet jeg hvordan jeg skal få brukt opp lageret mitt hehe.Vi lagde en dobbelside med PL på kurset til Mumkaa, og må si at det er såååå herlig å bli inspirert og gjerne flytte litt grenser på hvordan en tenker.

Og her er side to fra kurset, må bare si at jeg virkelig storkosa meg på kurs, og får du mulighet noen gang å gå på kurs med Mumkaa, ikke nøl.


Vi fikk det flotte Kittet på treffet og der stammer denne LO av, mønsterarket trigget  mye hos meg og passet jo virkelig bra til min tøffe lilling som ikke er så liten lenger :)


Man kan jo ikke noe annet en å bli inspirert av Arnlaug når man deler bor, så da ble denne LOen født, og når man har en så vakker søster  og svoger som er fotogene, så benytter man sjansen :)

Det var det jeg produserte til treffet, et er ennå ikke blitt tatt med , men den skal være med på gjestedesigner for september:)

Når jeg tenker på dette treffet og andre treff jeg har vært på, så slår det meg at dette er et lill luksustreff, med herlig mat og mye kos, og det er alltid så herlig å komme hjem med mye inspirasjon..
Det var det jeg hadde for denne gangen, nå skal jeg rett og slett ut å nyte litt rest sommer. Ha en kjempe fin dag.
6 kommentarer:

 1. Så gøy å sjå din oppsummering fra helga, og så mange flotte prosjekter på ein gong:-) Alle var knallfine, men må jo sei eg fallt skikkelig for den siste;-) Takk for fine ord<3
  Håpar virkelig me får gjenta dette vennen:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for flotte ord, håper virkelig at vi kan gjøre dette til et årlig treffmøteplass :) Beste romdeleren man kunne fått ♥

   Slett
  2. Så herlige sider du har laget og jeg skjønner at du virkelig koste deg!!

   Slett
 2. Så mye flott du fikk laget på treffet!
  Jeg er helt enig med deg! Mumkaa var virkelig inspirerende!! Og treffet var knallbra!!
  Ha en fin tirsdag! :-)

  SvarSlett
 3. Helt herlig alt sammen.Så mange fine detaljer og måter å gjøre det på. Du inspirerer igjen. Det siste var da som en drøm.Jeg skal prøve meg på noe kort til helga og det er gøy å bruke hva man har i skrivebordsskuffen, sel om jeg ikke har så masse fint som deg da.
  Jeg er tilbake i hverdagen, men høsten kom alt for fort her. Nå håper vi på noen fine dager framover, for regn har vi fått nok av nå. I går hentet jeg meg et par små grantrær i skogen (ja, da, jeg har spurt først) og plantet i potter på terrassen. Det ble en koselig start der ute til mørket kommer for alvor igjen. Kos deg i siste uka i august. Klemsiklem fra meg :)

  SvarSlett
 4. Var super koselig å få treffe deg i helgen, og er helt enig - en knall helg :) Og for en produksjon du hadde, kjempe flott LOer og PL sider. Gøy å se hvor forskjellige resultatene våre ble på kursene, selv med samme utgangspunkt og inspirasjon.

  SvarSlett