mandag 20. april 2015

Konfirmasjonskort.

Da var det min uke igjen hos Scrappiness, og i dag har jeg laget et konfirmasjonskort som litt inspirasjon til vår siste utfordring.


Ingen slår papirdesign når det kommer til mønsterark til konfirmasjon. Og disse serien passet så godt sammen med fargene. Her har jeg brukt litt av restene fra innsiden til å lage sirkler.


Jeg var så heldig å bli lært av Helga Elin på hvordan du lager disse kortene, og hun har en tutorial i bloggen sin.


Her bare for å vise deg hvordan det blir når du åpner.

og selvsagt papirdesign stempel. Hadde ikke direkte konfirmasjons stempel, men mange av stemplene er så unike og passer til det meste. Ikke minst papirdesign sine roser og dotts.Hvis du vil ha link til produktene jeg har brukt kan du ta turen innom Scrappiness bloggen og flere bilder.


Jeg har levert dette kortet til Papirdesign sin utfordring hvor du skulle la deg inspirere av en moodboard.

Her kan du virkelig la deg inspirere, så hvis du vil være med på Papirdesign sin utfordring trykk her.

6 kommentarer:

 1. Så flott kort du har laget Jorunn:)) likte godt den bretteteknikken som du kan ha tag i :)) Fint pyntet i nydelige farger, og mange flotte detaljer :) fikk veldig lyst til å prøve å lage det kortet :) Jeg har lagt meg til som følger i bloggen din, en flott og inspirerende blogg du har, veldig gøy å se:)) må se mer senere:)
  Klem fra Henriette:))

  SvarSlett
 2. Nydelig kort med flotte farger og motiv! Så kjekt at du har brukt min turtorial til brettekortet! Kjekt å se alt du lager! 😊❤️

  SvarSlett
 3. Flott kort med smarte løsninger på innsiden!!
  Tusen takk for du deltar på Papirdesign sin utfordring :)

  SvarSlett
 4. Fantastisk kreativt kort med massevis av kule løsninger! Tusen takk for at du deltar på Papirdesigns aprilutfordring. Klem fra Cathrine

  SvarSlett
 5. Må si meg enig med Cathrine her altså! Veldig kreativt kort med flotte løsninger og detaljer. Takk for at du ble med på utfordringen vår i april. God helg.

  SvarSlett
 6. Så fint kort :)

  Tusen takk for at du deltar på Papirdesign sin utfordring ♥
  Klem fra DT Kristine

  SvarSlett