fredag 18. mars 2016

Palettutfordring Papirdesign. Double Shutter Card

God morgen, snakk om å få hjemlengsel, ja jeg er i fra Bodø men bor i vest. Nå vet ikke jeg om dette bilde er fra Bodø men det minnet meg veldig om det og jeg har bare lyst til å sette meg på første fly å dra opp.

Se her.Dette er den andre paletten til Papirdesign sin siste utfordring.. og jeg drømmer meg bort.

Jeg har laget et herrekort som går til denne paletten. I grunn ikke så ulik det kortet jeg laget til den første paletten, men det er bare til du åpner kortet :)


Dette kortet er et ønske fra min kjære datter, dvs at jeg lagde noe spesielt til hennes pappa og min eksmann, som hun ville gi noe ekstra fint. Å hva gjør vi ikke for våre dyrebare barn og øyenstener.


Det er min datter som har valgt ut alle arkene jeg har brukt, og pynt. Fikk streng beskjed om ikke blomster eller mye pynt, for det var ikke hennes pappa. Det som skulle stå i fokus var dette.


Min kjære datter er en skikkelig pappajente, og det har hun alltid vært, hun deler hans lidenskap på biler, jeg vet fint lite om biler, nesten så lite at min kjære datter blir litt overgitt av meg til tider.. hehe.Siden jeg brukte så lang tid på å finne en tutorial som klare å forklare dette kortet slik at jeg forstod, gikk tiden fra meg, så min kjære mann har klipt ut selve pynten jeg har brukt fra studiolight. Er det rart jeg stadig blir forelsket i han ♥


Det var å viktig å få med tallet 29 , siden etter at vi har feiret vår første 29 års dag, så blir vi ikke eldre :)Jeg hadde jo en stor plan om å pynte alle små sidene på baksiden å, men bursdagen var straks ferdig, og min dyrebare datter ville så gjerne at alle i selskapet skulle få se kortet hun gav han. så da ble det bare noen sider som ble pyntet.

Det er min datter som å har valgt ut stempel og dies, og denne baksiden har et budskap til hennes far.


Hun var ikke særlig fornøyd med jobbe bilen han kjøpte, og hun vil helst ikke bli sett i den.. hehe så de har det veldig moro med det.. Nå er det blitt stailet litt så da går det. Men hun fåretrekker hovedbilen deres, en Lexus. Vel det er han som har lært henne opp til dette, så han får vel bare takke seg selv :)

Dette kortet har jeg levert til Papirdesign sin palett utfordring, og jeg sier det hiv deg med, det er to forskjellige paletter og begge er like flotte.

Den tutorialen jeg fant som jeg fikk til å bruke fant jeg her.

Jeg har allerede bestemt meg for å lage en videotutorial på dette, så da har både jeg og du noe å glede oss til :)

Dette kortet finner du å i Scrappiness bloggen litt senere i dag, så link dit inn til hva jeg har brukt vil komme iløpet av dagen.

Ha en nydelig kreativ Fredag, klemm Jorunn ♥

6 kommentarer:

 1. Kjempestilig kort! Alle de detaljene... Tenker du har hatt litt av en jobb! Og resultatet ble kjempeflott, tenker mottakeren også syns det :)
  Takk for at du ble med på Papirdesigns marsutfordring!
  Klem fra DT- Renate

  SvarSlett
 2. Jøss så flott dette ble da, Jorunn!! Digger alt på dette kortet, jeg :)
  Tusen takk for at du deltar på Papirdesigns marsutfordring og lykke til :)
  klem, Synnøve

  SvarSlett
 3. Bildet er av Sandhornet - som man ser fra Bodø - så ikke rart du får litt hjemlengsel;-). Fin utsikt fra verandaen min ikke sant??
  Utrolig tøft herrekort!
  Takk for at du ble med på utfordringen til Papirdesign i mars.

  SvarSlett
  Svar
  1. å herre gud så heldig du er.. nesten så jeg fikk lyst til å komme på besøk :)

   Slett