onsdag 16. mars 2016

Palettutfordring Papirdesign.

Da jeg så den siste utfordringen til papirdesign skjønte jeg at dette måtte jeg bli med på.. Denne utfordringen er skikkelig digg.

Bare se her.


Nydelig! 

Fargene jeg har brukt er de 2 øverste, hvit og inket med brun.

Slik ble mitt kort som jeg har laget for min mor, som hun skal gi til min kjære datter i konfirmasjonsgave .


Jeg som var allergisk mot brettekort, er blitt skikkelig hektet.


Dette er mitt andre slike kort som dette, mitt første kortet limte jeg fast båndet slik at den ene brettet ikke bretter seg ut, dette har jeg løst denne gangen med å bare tre båndet inn mellom blomstene.


Jeg elsker de nye diesene til Papairdesign og her har jeg trykt ut denne to ganger med forskjellige farger for å få litt skygge bak.
Jeg elsker denne brette teknikken, for du har så mange uante muligheter, for ikke snakke om når jeg kan fylle det med nyheter fra papirdesign. Egentlig burde jeg dratt til månen når Line og papirdesign har ny lasering, for jeg må jo bare ha alt.. og klare å velge er vanskelig!!!


Min kjære mor blir ikke yngre med årene, fordi om hun er like ung i hode, og klarer ikke skrive så mye, og hva er da ikke perfekt å bruke mye av panelene som du egentlig kunne ha skrevet på, men disse herlige stempel trykkene til papirdesign.


Jeg har stor sans for å bruke tag i kort på denne måten, det fine å med denne lommen jeg har laget er at bak tagen kan du legge pengegaven du skal gi å.I det siste har en del ting blitt litt i siste liten så denne gangen har jeg ikke pyntet baksiden slik jeg bruker.Ha en nydelig kreativ dag, og er våren kommet i din retning slik som her i vest, nyt det ♥ Klemm Jorunn

Jeg har laget en videotutorial på dette kortet og den kommer her.


7 kommentarer:

 1. For et nydelig kort du har laget! Og jeg er helt enig; brettekort er kjempegøy ;) Dette var jo i tillegg fullspekket av Papirdesigns herligheter <3
  Takk for at du ble med på Papirdesigns marsutfordring!
  Klem fra DT- Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så fin tilbakemelding Renate, god klemm ♥

   Slett
 2. Utrolig vakket kort Jorunn!

  SvarSlett
 3. Knallflott!!
  Takk for at du prøvde deg på palettene våre.
  Marianne hos Papirdesign

  SvarSlett
 4. Det er så utrulig nydelig det kortet:-)

  SvarSlett
 5. Fantastisk lekkert kort!!
  Takk for at du deltar på Papirdesign sin utfordring og lykke til :)
  klem, Synnøve

  SvarSlett