mandag 14. november 2016

Farsdagskort


Etter en hard uke med mye øving til stor konsert med minstemann, laging av gaver til korpset, kom farsdagen som jula på kjerringa.. Så da minste mann spurte så fint om hjelp og team arbeid, hev vi oss rundt allerede før frokost. 

Han ville ikke ha hva som helst kort, og jeg sendte han på pinterest for inspirasjon, men han fant liksom ikke helt det han så for seg. Så da sa fortalte jeg han hva jeg brukte å gjøre når jeg ikke ante hva jeg skulle lage. Jeg tok frem Kaisercraft arkene mine, for jeg visste jeg hadde Collectables/ chipboard til denne serien. Han ble solgt og det skjønner jeg godt for disse arkene er bare så ultra kule. Pappa som alltid gjør så mye for oss mamma, han må virkelig få føle i dag at vi bryr oss om han, og det er jeg enig. 


Min kjære sønn ville heller ikke ha et helt vanlig kort, han ville ha et med flere sider, jeg forklarte han at vi ikke hadde så veldig god tid så da måtte vi gå for en enkel versjon.

Her er kortet når du åpner første side, jeg har satt sammen to vanlige kort og åpningen er hvor hjertene er.

Min kjære sønn er blitt ganske god i engelsk og når han så igjennom chipboarden sa han at han ville bruke et bilde hvor vi kunne ha My Favorite moments with you. Javel.. Hva er favoritt tiden da? Når eg og pappa jobbe sammen, vasker bilen, huset eller da vi laga blomsterbed til deg mamma.. Jeg hadde ingen bilder fra da de vaska hus eller bil, men mange fra da de jobba i hagen, så da ble det det. 
Oss guttaboys som han kalle det, når de gjør ting vi jenter ikke er med på.


Her er det når du åpner den siste siden, og den ene ville han ha til å skrive litt til pappan sin. Mamma du treng ikke vise på bloggen din det eg skriver sant, du kan gjerne ha med hilsen Alex, men ikje det andre.. Å det er jo en selvfølge, at jeg følger hans ønske. 
Alt vi har brukt er plukket ut av min sønn, Han så et kort hvor det var brukt dies, og han syntes det var litt kult, og siden han ville ha med en klokke var jo valget lett.Min kjære sønn liker å lage kort og er veldig opptatt av hva jeg gjør og hvorfor, og hvordan.. Så de gangene han og jeg jobber sammen på et kort burde jeg hatt laget av Jorunn og Alex.. Det får bli et annet prosjekt. Bortsett fra frokost og litt kakespising brukte vi 5 timer fra vi startet å planlegge dette kortet til det var ferdig.


Må jo bare si at KaiserCraft Time Machine er skikkelige kuule i utforming, farger ja alt. De passer perfekt til gutte/manne kort.

Eneste delen som ikke er tatt med er min sønns hilsning til pappan sin.Jeg har å benyttet muligheten til å bli med på Scrappelyst sin November utfordring som er tekst i fokus.

Ha en nydelig Kreativ Mandag og uke, klemm Jorunn.

5 kommentarer:

 1. Så kjempefint kort dere lagde til farsdagen! Veldig hyggelig å lese din sønns tanker rundt dette. En liten kunstnerspire som tydeligvis er glad i pappa'n sin (og sikkert i mamma'n sin også)! ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Bibi, han er en gutt med et veldig stort hjerte og er i grunnen veldig lik pappan sin.. ♥ Tror kanskje jeg får sette av litt mer tid til at jeg og han kan lage kort sammen.. Knakje et lite juleprosjekt hehe, siden jeg ikke kommer meg igang med julekortene.
   Klemm

   Slett
 2. Flott og personlig kort. Takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 3. Tøft farsdagskort med mange fine detaljer. Liker at du har med bilde :-) Det gjør kortet enda mer personlig.

  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Hege

  SvarSlett
 4. Tusen takk Wenche og Hege, jeg bare fulgte sønnen min sine ønsker :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...