mandag 5. oktober 2015

Blogg hopp Scrappiness.Velkommen til Scrappiness første blogg hopp, det er kjempe kjekt å skal få være med å inspirere dere, og hvis dere ønsker å følge meg på min vei sammen med scrappiness, kan du legge deg som følger her på bloggen min, pinterest, instagram og min kreative facebook side, og youtube(for de av oss som har det) og ikke minst legger igjen en kommentar her, med å fortelle hva dere har gjort. Det som å er kjekt er at hvis du leverer et bidrag i hovedbloggen(Scrappiness) med noe du ble inspirert av våre bidrag får du et ekstra lodd.

Det er kjempe kjekt å få være med på blogg hopp med Scrappiness, og få vise frem disse nye dyktige designere som kom i september. Det er en fryd å se alt det de lager, ikke minst hvor forskjellig stil vi alle har.

Du vil få et lodd for hver steg du gjør, og da kan du vinne denne flotte raken.Vi i teamet til scrappiness har fått denne herlige oppgaven for å vise dere hvor forskjellig vi Dter har løst oppgaven. Dette er kitet vi fikk alle sammen. Ganske artig kit, jeg må vel innrømme at jeg stusset litt med barneark. Men humoren til sjefene er ganske god!! Ble en fin utfordring.Her er min løsning på oppgaven.


Jeg har tilført litt på kitet, mist, paste, litt blomster og wink of stella som jeg brukte på sommerfuglene.Ikke glem å ta turen innom Scrappiness bloggen når du har tatt hele runden og fortelle hva du har gjort. God hopping. ♥

Ikke glem å besøke nestemann på listen av DT
Jorunn( Her er du nå)Ha en nydelig kreativ dag ♥

Ps, siden dere kan vinne en ekstra premie her inne, ikke bare hos Scrappiness bloggen, er det viktig at dere skriver i kommentaren her hva dere har gjort, så jeg vet hvor mange lodd dere skal ha, når jeg skal kåre en vinner her hos meg. Dere kan vinne inne hos alle bloggene, og da er det jo greit å vite hva dere har gjort.
BloggHoppen varer frem til den 19 oktober kl 2355

24 kommentarer:

 1. Wow! Dette var helt etter min smak. Jeg har litt dilla på Mixed Media for tiden og digger den bakgrunnen du har laget her. Resultatet ble bare helt rått :-) Har lagt meg til på alle plasser unntatt Instagram for der er ikke jeg. Ha en super dag! Klem...Mona

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt å høre da Mona, ja jeg å har litt dilla på mixed media, når jeg får en oppgave så er det som slår meg først at jeg må løse den slik :)

   Ha en nydelig dag selv. ♥ Klemm

   Slett
 2. Lekkert ble det igjen fra deg. Jammen er du flink! :) Gøy å se på alt det rare dere setter sammen så det blir et kunstverk!Ha en fin ny uke i høsten! Klemsiklem :)

  SvarSlett
 3. Superfin LO! Er morsomt å se hvordan dere har løst oppgaven så forskjellig ;)
  Har lagt meg til som følger på instagram og Pinterest :)
  Hilsen Helen
  hkjak@yahoo.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Helen, håper du lager noe til utfordringa ♥

   Slett
 4. Følger alle dine flotte medier. Mye inspirerende :-)

  SvarSlett
 5. Kjempe fin LO, følger deg på alle plasser nå :) youtube også :) Så nå hopper jeg videre :)

  SvarSlett
 6. Herlig LO :-) Følger deg på blogg, Youtubr, pinterest, instagram og facebook :-)

  SvarSlett
 7. Tror kanskje jeg må prøve meg på en LO en dag. Hittil har jeg konsentrert meg om kort og tags, bokser osv. Denne var knallfin!
  Følger deg også i alle kanaler.

  SvarSlett
  Svar
  1. Samtidig så langer du de utroligste flotte kort ♥

   Slett
 8. Hei
  Fin LO følger deg på blogg, Pinterest,instagram og facebook

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Sissel .. Noterer meg loddene ♥

   Slett
 9. mye fint her i bloggen og kult hvordan du løste oppgaven, men at du lager mye fint vet jeg det allerede, kjekt å være kolleger hos PLIN :) nå har jeg vært både her og der :) vær gjerne med i bloggcandyen min du også http://gracielaslife.blogg.no/1444381067_jippi.html

  SvarSlett
 10. Morro med blogg hopp, følger deg på blogg, insta, pintrest og YouTube . Mye fint og masse inspirasjon😊 tusen takk👍

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt at du ville være med på hoppen vår Bente ♥

   Slett