søndag 11. oktober 2015

Julekort.


Det er ikke å putte under en stol at jeg er sent ute med det meste i år, når det kommer til juleforberedelser, som julekort, julegaver osv.. 

Så i går da jeg skulle lage julekort, lurte jeg på om jeg ikke skulle finne en god gammel tutorial, så å jeg gjorde. The PaperCrafting har en helt lager, så står du fast, ta turen innom her.

Men er i gang, og dette kortet blir levert til to utfordringer. Papirdesign som vil at vi skal bruke dies, skulle gjerne ha brukt en av deres juledies, men da det ennå ikke er kommet i hus(treg med juleforberedelser) Så fikk det bli en annen dies, og heller bruke en av de mange Papirdesign stempele deres inni kuttet til deisen :)Jeg lagde kortet sent i går, og måtte vente til i dag før jeg tok bilde, og mens jeg venter på dagslyset, så satt jeg å så litt på utfordringsblogger, og kom over at dette kortet å passet perfekt inn i Scrappelyst sin grublis, så kjekt da :)

Scrappelyst ville at du skulle bruke tag,  3 blomster og to stempeltrykk.. Tenkte for meg selv da jeg leste, hmmm hva skal jeg finne på.. Helt til jeg tittet på kortet jeg hadde lagd, det passet jo perfekt. 
God søndag, været er nydelige her i vest, om ikke kaldt. Så vi har fyret for første gang i år, deilig.

Ha en kreativ herlig dag.

5 kommentarer:

 1. Dette var et superflott julekort!
  Takk for at du ble med på utfordringen til papirdesign

  SvarSlett
 2. Så vakkert det ble! Du er så flink. Fikk juledrømmer av dette allerede. Det er vel litt tidlig for meg, men om man skal bli klar, må vi starte med forberedelsene. Ha en vakker søndag. Klem fra meg. :)

  SvarSlett
 3. Flott julekort.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst og Papirdesign.

  DT Hege.

  SvarSlett
 4. Kjempefint julekort. Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlett
 5. Kjempeherlig julekort!
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst!

  DT Linda :)

  SvarSlett