tirsdag 4. februar 2014

Casakos på Casa Kreativ

I helgen har det vært casakos på casakreativ.. Masse herlige oppgaver som startet på fredagen og varte til søndag..

Litt imponert over meg selv over hvor mye jeg fikk vært med på. Hadde heller ingen problemer med å sjonglere mellom Tag, kort, lo og Art Jorunaling.. vanligvis så stopper det litt opp..


Denne oppgave  var etter en skisse

Utrolig stilig skisse.. Først fikk jeg litt sånn panikk, dette går aldri.. Litt vel mye ting på .. men etter hvert ble det faktisk morsomt.

Jeg hoppet over oppgave 2 og gikk rett på oppgave 3, her skulle vi velge oss en farge og bruke den i forskjellige nyanser og det skulle være relatert til morsdagen.

Oppgave 4 var bingo 3 på rad. Jeg valgte gesso, bokpapir og stensil, og siden jeg holder på med å lage julekort til min mor, hele 24 skal hun ha, så benyttet jeg sjansen til å lage det. Et type annerledes julekort.


Oppgave 6 som er Art journaling, vi skulle vel bli inspirert av en tekst og bruke turkis ja og ha med orde drømme/dream, så da ble mitt slik som dette.

oppgave 9 Clean and simple, ha med turkis her oxo og vi fikk en lo som vi skulle la oss inspirere av.. Min lille gutt som igrunnen ikke er så liten lenger ♥

Dette var min helg.. vel før dette startet lagde jeg 9 julekort til min mor, så jeg har vært veldig produktiv i helga.. Herlig. ♥

Takk for besøket.

6 kommentarer:

 1. Så produktiv du var i helga! Jeg kom ikke i gang med en eneste av de utfordringsoppgavene, selv om jeg hadde gledet meg til alle oppgavene. Så mye fint du har laget, du lager så mange herlige AJ-sider. ♥ Flotte LOer og knallstilig oransje tag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Irene, ja for engang skyld klaffet formen med casakosen.. herlig var det.

   Måtte ta en tur inn til deg, utrolig flott blogg du har ♥

   Slett
 2. Nydelig. Så flink du er. Du inspirerer! Glade farger og fine sammensetninger gjør meg glad! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, setter stor pris på det, og hyggelig at du besøker meg.♥

   Slett
 3. Så flink du er - her ble det masse flott!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det går som regel fort og greit når man blir inspirert ♥

   Slett